DAGENS UPDATE

Jeg blogget ikke igår,fordi jeg ikke hadde tid og fordi jeg ikke hadde noe å si. Det går ganske sakte med den headeren til denne bloggen,men jeg kan jo ikke bare gi opp. Kameraet jeg snakket om,det har jeg ikke fått tak i.

KLIKK PÅ DENNE LINKEN SÅ KOMMER DU PÅ DeviantART siden min:

http://camilah.deviantart.com/

HER ER DEN NYE DELEN AV HISTORIEN MIN:

Skriften ble veldig stor.. LOL..

"Ble hun drept her i leiligheten?"spurte han og satt seg opp i sengen. "Hun fortalte meg ikke så mye om hvor hun var."svarte hun og snudde seg på siden. "Skal du hjelpe henne?"spurte Daniel og la seg ned og såg bort på henne. "Hva mener du?"sa hun og satt seg opp igjen. "Over på den andre siden? Er det ikke det de sier?"spurte han og ble overrasket over hvor overrasket hun ble. "Jeg vil jo gjerne hjelpe henne,men jeg er ikke profesjonell,og jeg har aldri gjort det før."svarte hun og såg bort på mobilen når den plutselig ringte. "Ok,men jeg kan hjelpe deg og finne ett profesjonelt medium."sa Daniel. "Nei,jeg må hjelpe henne. Hun kom til meg,så hun stoler kun på meg."sa hun og ristet på hodet. "Ok,Sara. Vi hjelper henne,fordi det er best for henne."sa Daniel og lukket øynene. "Ja. Hun kan ikke bli her,men hva om hun vil at jeg skal finne noen for henne. Familie eller Venner."sa Sara til ham. "Da må vi bare finne dem og gi dem beskjeden fra henne."nikket Daniel med lukkede øyne.

Sara nikket til seg selv. Hun følte seg ikke så trøtt lenger,fordi hun ikke kunne slutte å tenke på Andrea. Daniel hadde allerede sovnet når hun la hodet ned på puten og lukket øynene.

Når hun våknet noen timer senere,såg hun at Daniel ikke var der. "Daniel?"sa hun og såg at døren var åpen. Hun kom seg ut av sengen,og gikk stille ut i gangen. "Se hvem som har våknet."sa Daniel når hun kom ut på kjøkkenet. "Klokken er jo 10. Jeg skulle jo opp tidligere,men det var ikke noe viktig."sa Sara og satte seg ved kjøkken benken.

 

 

KLEM,

CAMILLA

 

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar

Ingen kommentarer