DAGENS UPDATE(Tirsdag 31.Mai 2016)

I dag våknet jeg tidlig,fordi jeg skulle sitte på med foreldrene mine.. Både lille søsteren min & jeg. Dagen started uten regn,men endte med regn. Tro meg,jeg hater ikke regn,men etter noen dager med sol,så hadde jeg håpet at solen ble en stund til,men,men.. Slikt skjer,og det er ikke noe å gjøre med det,ikke sant? Tok en nap når jeg kom hjem,fordi jeg la meg sent og sto opp tidlig.. Rundt 7,faktisk. Har lest ganske mye,fordi jeg har vært så sent lesende i det siste. Holder på med den siste boken i den bokserien jeg anmelder her på bloggen. Noen andre som har det slik? Gjorde noen små innkjøp i dag.. Bir nok noen i morgen også,men nedenfor ser dere det jeg kjøpte i dag.

 

DAGENS INNKJØP FRA JULA,NILLE & REMA 1000..

Det første jeg kjøpte var skriveboken under Isteen & Rio-Kaffen.. De kjøpte jeg hos EuroSPAR. Så dro vi til JULA,og der kjøpte jeg Linjalene.. Før vi dro hjem,så var jeg innom Rema 1000 sammen med moren min.. Da kjøpte jeg SNAPPLE(Iced Tea)med Fersken Smak,RIO(Coco Latte)& To grovere rundstykker. Men kjøpte noen STARBUCKS før dette også...

 
Foxes: Glorious
 
 
 
Susanne Sundfør: Darlings

 
 
 
Imagine Dragons: Warriors

 

DAGENS YOUTUBE DIY VIDEO:

Jeg har bestemt meg for å velge en Diy video fra youtube for hvert innlegg..

Så denne gangen er det denne fra HAYLEY WILLIAMS. :D

Summer Room Decor <3 https://youtu.be/K9dM8zxlQfQ

LIKER DU DIY`S?

 

Adam Lambert: Ghost Town
 
 
Adam Lambert: The Original High
 

 

Adam Lambert: Trespassing
 
 
Erlend Bratland: Thunderstruck
 
 
Little Mix: Salute


 

 

 

 

 

I NESTE INNLEGG SKAL JEG STARTE Å HA DAGENS DeviantART ARTIST IGJEN.. JEG SKAL FINNE NOEN BILDER ELLER ANNEN KUNST FRA EN AV DE JEG FØLGER PÅ DENNE SIDEN..

 

 

MEN NÅ SKAL JEG SLAPPE AV..

NATTA.

KLEM,

CAMILLA

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar

2 kommentarer

oo, bra sanger lagt ved! ;D

RebeccaHasselgard: Takker:)