LØRDAG & SØNDAG(20 & 21.Mai 2017)

LØRDAG: Denne lørdagen startet bra,faktisk ganske bra. Fra morgenen til slik midt på dagen.. Egentlig vil jeg ikke snakke om dette,men jeg må si at jeg synes det er veldig rart at folk du møter for første gang skal skjelle deg ut. For det første så kan de snakke rolig til deg,og ikke kjefte deg huden full. Slike folk liker jeg ikke i det hele tatt. Det er alt jeg har å si... Var en tur innom noen butikker,og Mcdonalds.. Jeg kjøpte ingenting denne dagen. Virkelig ikke. Det gjorde jeg i uken. Når jeg kom hjem såg jeg på en film på tv og såg på youtube-videoer,strikket litt... Så la jeg meg,litt sent med det gjør jeg litt i helgen,men sov godt.

SØNDAG:  I dag sov jeg litt lenger... Men fikk med meg att Edvald Boasson Hagen vant den siste etappen av Tour Of Norway,med ett fall.. Han vant sammenlagt også. Den fyren er bare super god. Fikk mensen i dag også,og jeg liker ikke å ha den. Unnskyld,men jeg synes det suger skikkelig. Sikkert ikke den eneste som synes det.. Hadde en fin søndag hjemme,og været var litt opp og ned.. Regn,men også sol. Jeg skal finne tid til å komme med outfits innlegg i nær fremtid. Det lover jeg.

SANGER JEG HAR HØRT MYE PÅ...

Talia Mar - Stolen & The Voices Are Me(Hun er en youtuber,sanger & låtskriver. Sangene hennes er skikkelig kule. Hun gjøre covere også. Dere finner mer på youtube)..

Marcus & Martinus - Like It Like It Ft.Silento

Astrid S - BloodStream

The Chainsmokers Ft.Rihanna - Selfish Ft.Future

Blogger mer i morgen..

Natta.

Klemmer,

Camilla

Skriv en ny kommentar

4 kommentarer

Har ikke så mye til overs for slike mennesker jeg heller. Skjønner ikke helt hva som foregår i pappen dems som får de til å oppføre seg sånn mot ett ukjent menneske. Veldig ubehagelig når det skjer, men heldigvis har det bare skjedd en gang tidligere så langt med meg. :-)

Koselig å strikke <3 Synd folk kjefta på deg! Kjedelig med mensen, hehe :) Håper du får en fin kveld videre da :D

Becca Alexandra: Ja,det er det:)