MANDAG & TIRSDAG(22 & 23.Mai 2017)

MANDAG: I dag våknet jeg en liten stund før jeg sovnet igjen,fordi det ikke var så sent enda. Jeg hørte at tv`en sto på.. Det var God Morgen Norge som holdt på. Når jeg endelig sto opp,så bråkte det så mye utenfor huset. Vi hadde ikke naboene så nærme før. Når jeg var liten,så kunne man leke litt lengre unna huset vårt. Da var det mer natur her,men det er det ikke nå. Men dagen ble fin den altså. Jeg kan kanskje finne noen gamle bilder å vise dere,men det får bli ett annet innlegg. Vi har hatt ganske fint vær nå,ihvertfall desse to dagene. Så fin dag fra morgen til kveld..

TIRSDAG: Kom meg opp tidlig i dag også. Grunnen er jo at jeg sovnet ganske fort når jeg la meg,men først la jeg ut to innlegg her på bloggen. Kan virkelig ikke tro at jeg våknet opp til nyheten om ett nytt terrorangrep i England. Denne gangen i Manchester.. Ariana Grande hadde konsert der mandag kveld,og når konserten var over og folk var på vei ut. Kunne man høre en eksplosjon,det var en selvmordsbomber. 22 ble drept og mange av dem var barn og ungdommer... 59 andre ble skadd. Skikkelig trist. :( Føler skikkelig med de etterlatte og de skadde,men også de som overlevde.

Tilbake til det jeg har gjort på i dag.. Dagen min har vært fin selv om den ble ganske trist. Jeg må også legge meg ganske snart. Dagen min ble ganske fin. Sett litt på tv og youtube. Skal jeg fortsette med desse oppdelte update innleggene,eller skal jeg gjøre ett uke update innlegg hver fredag? Skriv en kommentar i kommentar-feltet. Så skal jeg prøve å gjøre det på den måten en stund.

MINE FAVORITT SANGER MED ARIANA GRANDE..

Problem Ft. Iggy Azalea

Dangerous Woman

Everyday Ft. Future

Focus

Break Free Ft. Zedd

KLEMMER,

CAMILLA

 

Skriv en ny kommentar

Ingen kommentarer