ONSDAG,TORSDAG & FREDAG(24,25 & 26.Mai 2017)

Onsdag: Ble vekket tidlig igjen,og når jeg våknet hadde jeg litt hodepine.. Den gikk heldigvis over etter en stund. Hadde en skikkelig fin dag likevel også. Har ikke hatt regn hele uken,men det var jo andre ting å finne på innendørs... Ingen bilder fra denne dagen.. Sorry. Håper dagen deres også var bra.

Torsdag: Denne torsdagen var veldig god. Hvordan var din torsdag? Håper dere hadde en fin torsdag dere også,selvfølgelig.. Jeg har også opp og ned dager,men mest gode,men jeg kan ikke si at det som skjedde i Manchester ikke har gått inn på meg.. Det er virkelig trist og en stor tragedie,og jeg tenker mye på de etterlatte,men også på de som ble skadet og som fremdeles er på sykehus. Selv om jeg ikke har vært på noen av Ariana Grande`s konserter enda,så er jeg stor fan av henne. <3 Men.. Nå må jeg skrive litt mer om hvordan denne torsdagen min endte.. Jeg har lest,tenkt på ting jeg må få unnagjort ganske snart... Jeg liker å skrive lister,men har ikke vært like flink til å skrive dem. Det skal jeg gjøre fra nå av.. Sett på ganske mye youtube-videoer,fordi det er så mange flinke youtubere der ute.

HER ER TO BILDER..

Det første bildet.. Det tok jeg på vei tilbake fra Kiwi på Flisnes.

Det var skikkelig tåkete.


Dette bildet ble tatt utenfor huset vårt.. Skikkelig fine blomster.

Fredag: I dag forsov jeg meg skikkelig... Så irriterende,fordi jeg har ganske mye å gjøre. Jeg skal begynne skikkelig i morgen kveld,og fortsette på søndagen. Men jeg må også få tid til å dra opp til fjellstua i Ålesund. Var der for veldig lenge siden,og jeg vil ta noen bilder der oppe igjen. Vet ikke om det skjer i morgen eller på søndag,men får se.. Det er mye sykling på tv om dagen... For noen dager siden ble Tour Of Norway unnagjort,og den vant Edvald Boasson Hagen sammenlagt. Og på onsdag startet Tour Des Fjords,og i dag vant han den 3.etappen også. Nå er det to etapper igjen av den.

DETTE BLE KJØPT IDAG..


Costume & Bo Bedre... <3

Tro det eller ei.. Dette er kjøpt hos SUNKOST.

Fant denne neglelakken fra L`Oreal hos OBS!..

"Cafe De Nuit" heter denne fargen.

Kjempe fin farge.. Liker den kjempe godt.

Har allerede prøvd den med mint.. Men denne gangen tok jeg med en

blåbær også.

Denne fikk jeg fra McDonald`s Happy Meal...

Kvelden & Natten har også vært ganske fin. Har ikke sett på "Arrow" på lenge,og i dag såg jeg en episode på Tv2 Zebra.. Har likt den serien en stund. Noen andre som liker den? I dag hadde jeg tenkt til å blogg tidligere,men det ble ikke sånn i dag.

Nå må jeg få meg litt søvn,selv om det er tidlig på morgenen(Lørdag)..  Mer blogging fra meg senere idag.. Ha en fin Lørdagsmorgen alle sammen.

Her er noen sanger..

Victoria Monet Feat.Ariana Grande - Better Days

Ariana Grande - Problem Feat.Iggy Azalea

 Miley Cyrus - Malibu

Dua Lipa - Lost In Your Light Feat.Miguel

Rita Ora - Shine Ya Light

KLEMMER,

CAMILLA
 

Skriv en ny kommentar

Ingen kommentarer