MANDAG & TIRSDAG(29 & 30.Mai 2017)

MANDAG: Denne mandagen så våknet jeg ikke for sent og ikke for tidlig. Sånn passe.. Var innom H&M en liten tur igjen,og der kjøpte jeg bare 3 ting. De kan dere se nedenfor...

H&M:

Denne toppen var det første jeg fant.. På salg.

Kostet 75 kr som dere ser.


Denne kjolen har jeg gått forbi flere ganger,og jeg har sett på den...

Nå bestemte jeg meg for å kjøpe den. Denne kostet 199 kr.

Så fant jeg dette handle nettet også. Det kostet 9.90 kr.

Men var også innom rema 1000..


Desse to tingene fikk jeg fra moren og søsteren min.. 

Var skikkelig varmt denne mandagen..

Kvelden & natten ble fin den også.. Sånn har det blitt ganske ofte desse siste dagene. Det håper at dere også har hatt det.

TIRSDAG: Denne tirsdagen var jeg litt irritert når jeg våknet.. Ikke morgengretten,bare irritert. Sikkert pågrunn av bråket utenfor huset vårt,og det har jeg lov til å si.. Så dagen min startet ikke for bra,men den ble bedre senere. Jepp,det ble den.

Var innom EuroSpar og kjøpte det dere ser under her.. Mest mat og slikt,men også en shampoo..
Her er de andre bildene..


Kvelden & natten ble bedre enn tidligere på dagen,fordi jeg tok meg en powernap og når jeg våknet igjen var jeg i bedre humør. Veldig rart,men det betyr vel at jeg trengte den. Håper dere har hatt en fin dag.

Blogger mer senere i dag,men det blir ikke nytt update innlegg før på fredag. Har noen spørsmål til spørrerunde? Bare kom med dem i dette innlegget også.

Natta bloggen. I morgen kommer det ett innlegg med sanger som jeg liker å høre mye på.. Har hørt på dem i det siste i hvert fall.

KLEMMER,

CAMILLA

Skriv en ny kommentar

Ingen kommentarer