FREDAG,LØRDAG & SØNDAG(2,3 & 4.Juni 2017)

FREDAG: Helgen min startet ok,men alle kan ha dårlige dager. Jeg vil bare ikke at alle innleggene mine skal være deppende,triste eller for kjedelige. Men denne fredagen startet ok,som sagt.. Resten av dagen ble bedre og bedre. Kvelden og natten var fin. Været var passe fint denne dagen også,men så kom regnet.. Hvis noe blir feil i desse innleggene,så får dere unnskylde meg.

FREDAGENS MIDDAG:

SANGER JEG HØRTE MYE PÅ DENNE FREDAGEN:

Cashmere Cat & Ariana Grande - Quit

(Denne sangen er ganske ny,men har hørt mye på den hele uken.. Den er ganske bra da. Ariana synger så vakkert på alle sangene sine,men også når hun sammarbeider med andre.).

Miley Cyrus - Adore You & Inspired

("Adore You" har jeg hørt på ganske lenge.. Den er ikke så ny,men jeg kommer til å like den kjempe godt for alltid. "Inspired" er også kjempe fin.. Hørte den på søndagens Minnekonsert i Manchester.).

  Noah Cyrus - Stay Together

(Denne sangen er så kul og fin på samme tid. Love it.).

LØRDAG: Våknet nesten med en gang denne lørdagsmorgenen.. Da følte jeg at denne dagen kom til å bli ganske fin. Der tok jeg litt feil.... Når jeg satt og såg på en film på NRK,så plutselig kom det en extra nyhetsending. Da visste jeg at det hadde skjedd noe alvorlig og det hadde jeg rett i. Nok ett terrorangrep i London. En van ble brukt,og det ble verre.. Jeg tror jeg ikke skal skrive så mye om dette,men mennesker ble først meid ned av denne vanen,og så ble andre knivstukket og drept og hardt skadet.. Skikkelig fælt. Når skal dette ende..

Men før alt dette,så var jeg med familien min ut en tur.. Trengte å få tak i en minnepinne,til bilder og slike ting,men ble noen andre ting også,som dere ser.. De andre tingene ble kjøpt hos SUNKOST..

Tror jeg tok flere bilder,men det blir bare krøll noen ganger.. Unnskyld.

Kvelden og natten ble ganske fin,selv om jeg var våken litt lengre enn jeg tenkte at jeg skulle være.. Gleder meg til i morgen og minnekonserten eller #OneLoveManchester som den heter.

SØNDAG: Denne dagen startet litt sent,men det er jo søndag.. Jeg har begynt å bli flink med å få en god døgnrytme igjen. Som oftest,ihvertfall. Ikveld er #OneLoveManchester konserten,og jeg vet at det blir litt tårer.. Slik er det bare. Følte at dagen gikk sakte,og konserten begynner 19:55 på NRK3. Noen andre som såg på? Så endelig... Det ble en fin,men emosjonell kveld. Ariana Grande og resten av artistene og bandene gjorde en super jobb. Før denne minnekonserten,så hørte jeg at folk hadde sagt slemme ting om Ariana,og det synes jeg virkelig ikke at hun fortjente. Hun er god tvers igjennom,og fortjener ikke frekke kommentarer. Hun bryr seg,og den som ikke ser det er blind. Nå tilbake til min søndag... Jeg har hatt en fin pinse. Hvordan var pinsen deres? Jeg har glemt å si god pinse,og nå er den over.. :( Jeg har hatt en ganske fin pinse-helg sammen med familien.. Nå må jeg legge meg snart..

MINE FAVORITT SANGER FRA #OneLoveManchester Konserten..

Ariana Grande & Miley Cyrus - Don`t Dream It`s Over

Victoria Monet & Ariana Grande - Better Days

Ariana Grande - One Last Time & Over The Rainbow

Mac Miller & Ariana Grande - The Way Justin Bieber - Love Yourself & Cold Water

Miley Cyrus - Inspired

Little Mix - Wings

Take That - Shine

Robbie Williams - Angels

Pharrell Williams & Miley Cyrus - Happy

Coldplay - Fix You

 

Klemmer & Hugs,

Camilla

 

Skriv en ny kommentar

Ingen kommentarer