WEEK UPDATE

MANDAG(12.Juni 2017): Denne mandagen holdt jeg meg våken hele dagen,mest fordi jeg hadde sovet lenge dagen før. Jeg ble med moren og søsteren min til Bik Bok,og der fant vi noen ting på salg. Jeg kjøper noen på salg og noe som ikke er på salg.. Fant noen skikkelig kule ting. Som dere kan se..

Alt dere ser nedenfor kjøpte jeg på salg.

Denne buksen er så kul.


 Så fant jeg desse to toppene..

 Desse armbåndene.

 Så gav moren min meg denne..

 Kvelden og natten ble bra dem også.. Slik har de vært en stund nå..

TIRSDAG(13.Juni 2017): Våknet tidlig denne tirsdagen,og jeg klarte å holde meg våken hele dagen. Sovnet tidlig natt til tirsdagen. Så jeg hadde en fin tirsdag også,heldigvis.. Selv om det regnet ganske mye,men humøret mitt var ganske bra.

Denne dagen var vi først innom H&M og der kjøpte jeg denne leppestiften og en øyenskygge.


 Så dro vi innom New Yorker en tur,men husker ikke hva jeg kjøpte der.. Sorry.

Dere får nok se det en gang i fremtiden,fordi jeg skal jo ha dem på meg.

Så må jeg legge meg..

ONSDAG(14.Juni 2017): Jeg har våknet tidlig ganske ofte nå,men denne dagen våknet jeg litt senere.. Trengte nok litt mer søvn denne dagen. Men når jeg våknet hørte jeg om den forferdelige brannen i Nottinghill,London.. Siden jeg og familien min opplevde en stor brann,så forstår jeg hvordan de har det.. Ingen av oss mistet livet eller noen i familien,men vi mistet alt vi eide på den tida. Jeg trengte virkelig å komme meg ut av huset en stund,så jeg ble med foreldrene og søsteren min til Ålesund(Sentrum). Det hjalp å komme seg ut litt. Var innom Søstrene Grene,denne butikken har litt flere ting enn den på moa Amfi Kjøpesenteret..

Første jeg fant var desse notatbøkene & pennene.


Fant også gavepapir.. Med små hvite skyer på det.

Desse er kjempe gode. Desse kaffene er økologiske og kjempe gode.

Jeg har kjøpt noen andre sjokolader i samme merket,men aldri prøvd

denne,før nå.. :D

Kvelden og natten var ganske så fin den..

TORSDAG(15.Juni 2017): Denne torsdagen gikk ut på og tenke positivt,fordi det finnes mennesker som har det verre enn meg. Som har mistet hjemmet sitt,familiemedlemmer eller venner... Fortsetter jeg å snakke om dette igjen,så begynner jeg vel å gråte igjen. Jeg sjekket igjennom andre kanaler og fant noe annet å se på... "Eye Witness"det er en serie. Jeg har bare sett to episoder til nå,men den virker bra. Den er ganske så spennende.. Dere kan finne ut mer her.. http://www.hollywood.com/tv/eyewitness-60517789/
Hadde en kjempe fin kveld og natt.. Den sluttet fint i hvert fall.

FREDAG(16.Juni 2017): For en fin morgen jeg har hatt i dag.. Været har ikke helt vært det beste denne uken. Hvordan har det vært hvor dere bor? Hadde en liten tur til moa i dag også.. Jeg og moren min var innom EuroSpar og jeg kjøpte en av mine favoritt drikker.. MANGAJO,og det er den med Acai Berry Og Green Tea.. Men kjøpte også en Starbucks.. De selger også det britiske Cosmopolitan der. Digger det bladet. På Rema 1000 kjøpte jeg bare Iskaffer til 10 kr,Ostebaguette og noen andre ting jeg trengte. Såg på enda en episode av "Eye Witness".. Nå må jeg sove,og det skulle jeg gjort tidligere..

Natta.. Sanger i helgens innlegg..

KLEMMER,

CAMILLA

Skriv en ny kommentar

2 kommentarer

Armbåndene så veldig fine ut :)

Sima Sophian: Jeg vet:) <3