WEEK 26

MANDAG(26.Juni 2017): Denne første dagen i uken,ble litt rar for meg.. Sov lange,men for meg er ikke det noe som skjer ofte. Var bare litt trøttere,men slikt skjer.... Det kan skje i helgen også,men denne gangen var det en mandag. Sett på ganske mange youtube videoer i det siste,mest vlogs og musikkvideoer. For noen dager siden kom jeg over youtube-kanalen til en australsk youtuber som heter Cartia Mallan. Hun er kjempe flink,og jeg har fulgt med på videoene hennes en stund nå.. Dere burde sjekke henne ut. Hun er en av de første australske youtuberne jeg kom over.

Var innom GINA TRICOT sammen med moren min i dag og jeg kjøpte noen ting på salg..

Dette er en topp.. En Off-shoulder topp. Denne var på salg.


 Dårlig bilde,men elsker denne buksen..

Denne var ordinær pris på.. 149 kr.

 Hjerte Choker:) Denne fant jeg også på salg.

Resten av denne mandagen var fin,og jeg sovnet en liten stund selv om jeg ikke hadde tenkt til det..

TIRSDAG(27.Juni 2017): Tror denne dagen virket lengre enn den egentlig var.. Sovnet igjen en gang. Moren min og jeg dro innom OBS!,Kiwi & Narvesen.

Først Narvesen,og der kjøpte jeg ett blad. Første gang jeg kjøpte akkurat dette bladet.


OBS!:

Yum Yum Nudler,2 Starbucks & Veggie Burgere.. ++++

KIWI:

Søtpoteter,Søt Paprika og jeg kan ha glemt noe,, Unnskyld.

Resten av kvelden og natten var faktisk ganske så fin.. Tvtitting,etter en stund sovnet jeg.

Håper dere også hadde en fin tirsdag..

ONSDAG(28.Juni 2017): Onsdagen min startet bra,men den ble ikke slik jeg hadde tenkt.. Jeg har det litt hektisk akkurat nå. Hatt ganske mye å tenke på .. Været hjelper ikke alltid på humøret. Noen dager har man bare en dårlig dag og vil ikke gjøre på noe,men jeg har det bra. Virkelig. Været var først fint,men så måtte det regne igjen. Fikk en en frappe fra McDonald`s. De er super gode. Noen andre som liker dem? Jeg var ikke i humør til å blogge denne uken,noe av tiden brukte jeg med familien... I veldig nær fremtid,så skal jeg komme med noen Outfit innlegg her igjen,men akkurat nå har jeg ikke hatt tid. Men skal få gjort det ganske snart...

Legger meg nå.. Natta.

TORSDAG(29.Juni 2017): Våknet en gang etter at jeg sovnet.. Skikkelig irriterende,men jeg klarte å sovne igjen. Denne dagen var jeg og søsteren min hos GLITTER,og da kjøpte jeg en choker i favoritt fargen min.

Slik ser det ut.. Hva synes dere?


1.Juli begynner TOUR DE FRANCE... Fineværet var tilbake. YAY!!! Men det har virkelig vært opp og ned vær her. Hvordan har været vært hos deg idet siste? Så liker jeg også på "Sy Mesterskapet".. Jeg liker å lage ting,og jeg har symaskin som jeg må begynne å bruke snart. Jeg har lyst å gjøre om noen klær også. Det har blitt ganske sent n
 

FREDAG(30.Juni 2017): EN TING Å SI.. FREDAGEN MIN VAR FIN..

LØRDAG(1.Juli 2017): Denne lørdagen var moren min og jeg innom H&M.. Jeg kjøpte meg desse 3 tingene.Forteller mer om dem ganske snart... Natta.

SØNDAG(2.Juli 2017): Våknet litt vel sent denne søndagen,men det var ikke så sent likevel.. Kunne våknet tidligere,men det er jo søndag. Såg på Tour De France,og denne etappen ble litt for spennende. Hater skikkelig å se når de krasjer.. Det ble en stor en i dag. Huff,skikkelig kjedelig. Kvelden og natten var fin.. Blogger mer snart. Natta.

KLEMMER,

CAMILLA

2 kommentarer

Victoria

03.07.2017 kl.10:33

Deilig å sove litt lengre av og til. Koselig med litt shopping. Flotte innkjøp :-) god mandag!

Camilla Heindorf

07.07.2017 kl.00:06

Victoria: Jepp:) Takk. Håper du hadde en fin mandag også.. Håper resten av den er fin også.

Skriv en ny kommentar

Camilla Heindorf

Camilla Heindorf

37, Sula

Musikk,Mote & Mye annet...

Kategorier

Arkiv

hits