WEEK 27(Onsdag,Torsdag,Fredag,Lørdag & Søndag)Part 2

Onsdag(5.Juli 2017): Våknet med en gang i dag... Har nødt ut og kjøpe noen flere bokser og sånt til rommet mitt. Har også sett etter en badedrakt,såg en hos H&M.. Har sett en på internett,men har ikke funnet den i butikken. Får se om jeg finner den snart eller ikke. Men nå må jeg gå. Bestemte meg for ikke å kjøpe så mye,men ble i hvert fall en Lemonade fra McDonald`s. Favoritten min er Frappe(Mocca),men denne var også god. Jeg skal holde utkikk etter en badedrakt,men det må jo være en jeg liker,ikke sant? Kvelden og natten ble fine.

Dette er Lemonaden.. Masse knust is i den.. Kjempe god.

 Tror at jeg kjøpte desse kiwiene denne dagen også..

Torsdag(6.Juli 2017): Våknet og sovnet igjen flere ganger.. Men våknet tidlig likevel. Dagen ble fin den.. Var varmt ute. Jeg ble litt forkjølet de dagene det regnet,men jeg klager ikke.. Kjøpte noen ting denne dagen.

H&M:

Elsker denne:)


Love this one too.. <3

Denne fant moren min til meg..

Denne er skikkelig fin..

 Trengte en ny Hand Cleanser... Elsker Zoella`s.

For en fin kveld dette har vært..

Fredag(7.Juli 2017): I dag våknet jeg litt tldligere igjen og spiste en rask frukost,fordi jeg skulle bli med foreldrene mine. Dro til Ålesund Sentrum. Jeg skulle ikke noe der denne gangen,men det ble koselig. Når vi var på vei hjem,så dro vi innom Bik Bok. Kjøpte denne stilige genseren..

Den er hvit..Enda en kveld og natt som var ganske bra..

Lørdag(8.Juli 2017): Ble vekt ganske tidlig,men det ble en powernap.. Da jeg våknet igjen hadde jeg litt hodepine. Må holde meg våken. Ingen bilder i dag,men det ble en bra dag.. Natt & kveld også fin med Supernatural på FEM.

Søndag(9.Juli 2017): Søndagen startet litt sent,men ble fin den også.. Rydding og sånt,mener jeg. Så denne søndagen har jeg ikke gjort så mye mer enn det. Touren ble spennende og skremmende i dag,men ganske mange krasj. Richie Porte var en av de som var uheldig. Han fikk brudd i hoften & kragebeinet. :( Nå må jeg legge meg. Neste sikre innlegg kommer neste søndagen. Håper dere hadde en fin Uke og Helg.

KLEMMER,

CAMILLA

Skriv en ny kommentar

Ingen kommentarer